Wysłany: 2009-05-19, 21:46
Pozostałe moje zdjęcia można obejrzeć tutaj:
* Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
lub * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Ostrzyłem sobie zęby na czarno-białe zdjęcia i coś tam się udało zrobić. Druga część prezentacji jest zrobiona właśnie z fotek zrobionych z Gęsiej Szyji.
To ja jeszcze coś dorzucę od się,a co... temat troszkę przycichł, a przecież było superaśnie :)
nr 57
pierwsze podejście, które wszystkim dało się we znaki - Ornak
nr 58
dzielna Marysia
nr 59
dzielny Artur, który już zaprawiony w górskim łazikowaniu po Starobociańskim i Gęsiej Szyi, na Grzesia i Rakoń śmigał jak gazelka tudzież gazelek ?
doścignąć - marnę szałse - /to tak z francuska troszkę/ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
ładnie, ładnie:)...no dało się we znaki, dało... nr 57 podejście na Ornak dało w kość najbardziej temu na 1 planie:D na tyle dobrze że było to jedyne podejście:D
dzielny Artur, który już zaprawiony w górskim łazikowaniu po Starobociańskim i Gęsiej Szyi, na Grzesia i Rakoń śmigał jak gazelka tudzież gazelek ?
doścignąć - marnę szałse - /to tak z francuska troszkę/
Ostatni dzień wyjazdu był dla mnie najprzyjemniejszy bo po ustąpieniu drobnej choroby złapałem swój rytm i wchodzenie było lekkie, zresztą jak dla wszystkich tego dnia bo zdobyliśmy wtedy nie jeden a dwa szczyty i gdyby było jeszcze trochę czasu to i pewnie na Wołowiec weszlibyśmy.
Mając trochę czasu udało mi się przygotować kilka zdjęć więc ciąg dalszy chronologicznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum